VIDEO: Claudiu Maior, amendat cu 1.000 de lei de Poliția Locală Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3939 Vizualizări

VIDEO: Claudiu Maior, amendat cu 1.000 de lei de Poliția Locală Târgu Mureș!

Patrula mobilă de intervenție a Direcției Poliția Locală Târgu Mureș a identificat luni, 14 noiembrie, la ora 17.05, o persoană care a depozitat trei saci cu gunoi menajer în fața Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Potrivit Biroului de presă al instituției, sacii au fost depozitați de către ”numitul S.C.M.” acesta ”fiind amendat cu suma de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Hotărârea Consiliului Local nr. 302/2021.”

Demersul a fost inițiat de către consilierul local Sergiu Claudiu Maior (SCM), reprezentant al Partidului Pro România în Consiliul Local Târgu Mureș, care duminică, 13 noiembrie, în jurul orei 17.00, a depus în fața Primăriei doi saci cu deșeuri menajere și a anunțat că va face acest lucru în fiecare zi, în semn de protest faţă de neridicarea gunoiului menajer din oraş, timp de aproape 10 zile, după schimbarea operatorului de salubritate.

”În fiecare zi, la ora 17.00 voi duce în faţa primăriei unul sau doi saci de gunoi, până când problema colectării gunoaielor din municipiu va fi rezolvată! Nu se mai poate aşa! Batjocura noii administraţii faţă de cetăţeni, trebuie să înceteze”, a postat consilierul local pe Facebook.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE