FOTO: Eleganță, rafinament,frumusețe, la Balul Bobocilor ”Lucian Blaga” Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1429 Vizualizări

FOTO: Eleganță, rafinament,frumusețe, la Balul Bobocilor ”Lucian Blaga”

Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin a organizat vineri, 11 noiembrie, ora 17.00, tradiționalul Bal al Bobocilor. Locația aleasă pentru desfășurarea balului a fost Sala de Evenimente din cadrul Complexului ”Monte Carlo” din Reghin.

Tema aleasă de organizatori a fost ”Bal Mascat pe covorul roșu”, una extrem de inspirat aleasă atât pentru public dat mai ales pentru cei 16 aspiranți la onorantul titlu de ”Miss” și ”Mister”. Cele opt perechi concurente au avut parte de probe care le-au pus la încercare talentul, cultura generală, atent supravegheate de un juriu format din profesorii Andreea-Loredana Dumitrache, directorul Liceului Teoretic ”Lucian Blaga”, Kosztan Katinka, Radu Sighiartău Amira Najjar, președintele Consiliului Elevilor, Andreea Suciu, antrenor dans, Ana Maria Najjar, reprezentant din partea sponsorilor și Florin Vos, artist local.

În cele din urmă titlul de ”Miss” a fost acordat Dianei Botărel, respectiv lui Radu Todoran, titlul de ”Mister”, ambii elevi în clasa a IX-a D, profil Științele Naturii – intensiv engleză, diriginte prof. Emilia Moldovan.

Votul publicului, respectiv Premiul de popularitate a revenit lui Lorena Moldovan, clasa a IX-a F și Radu Todoran, clasa a IX-a D.

Foto: Sergiu Cioban

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE