Home / Cultură / Trupa de rock alternativ Jurjak lansează un nou album

Trupa de rock alternativ Jurjak lansează un nou album

Distribuie

Sâmbăta aceasta, pe data de 19 noiembrie 2022, Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș (str. Aurel Filimon, nr. 21) va găzdui un concert acustic cu adevărat special, susținut de trupa de rock alternativ Jurjak.

Acest proiect este creat și implementat de organizația culturală Facem din Târgu Mureș, care revine cu un nou concept artistic inedit pentru publicul târgumureșean. Este vorba despre proiectul cultural Muzică în Perimetru, aflat anul acesta la doar a doua ediție, prima ediție fiind desfășurată în urmă cu un an.

Proiectul cultural Muzică în Perimetru s-a născut din dragostea pentru artă, pentru arhitectură, pentru valori și pentru frumosul autohton. Scopul acestuia este de a pune în valoare clădirile de patrimoniu local printr-o serie de concerte care au loc întocmai în interiorul clădirilor respective.

Concertul Jurjak de sâmbătă face parte din turneul de lansare a albumului „Hoții de Vise”, acesta fiind al treilea album de studio al trupei.  Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din România. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Accesul la concert se face începând cu ora 19:30.  Intrarea este liberă.

Proiectul este co-finanțat de către Municipiul Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.