Când privești spre cer și Moș Crăciun îți face cu ochiul. Natalia Lazăr lansează o nouă campanie Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Când privești spre cer și Moș Crăciun îți face cu ochiul. Natalia Lazăr lansează o nouă campanie

Chiar dacă a renunțat la mass-media, fosta jurnalistă Natalia Lazăr nu renunță la vechile metehne. În urmă cu trei zile a demarat pe facebook a doua ediție a campaniei DRAGĂ MOȘ CRĂCIUN – 2022 și deja sunt 203 de persoane care au anunțat că se implică, iar numărul lor este în creștere de la o zi la alta. Evenimentul nu este doar o poveste, este o magie prin care voluntarii Moșului vor aduce hăinuțe, jucării, dulciuri și voie bună și vor înveseli chipurile îngerașilor zglobii.

„Într-o lume perfectă, fiecare copil trebuie să aibă șansa de a primi ce își dorește, dar mai mult, ce îi lipsește. Sunt copii care nu cer mult, dar merită totul, și totuși, deseori rămân doar cu dorințele. Scrisori magice așteaptă să fie citite, dorințe trebuie să fie îndeplinite. Ia o scrisoare! Adu magia în casa lor!” ne spune Natalia Lazăr.

Scrisorile vor fi trimise de copiii care învață în școlile de la sat, care au posibilități materiale reduse, iar părinții nu își permit să le cumpere cadouri. Moș Crăciun iubeşte necondiționat toți copiii.

„Cerințele pentru scrisori sunt mai multe, ceea ce ne bucură enorm, atât pe mine, cât și pe colegul meu Paul Beica, cel alături de care organizăm aceste campanii. Anul acesta acordăm o mare importanță si bătrânilor singuri și bolnavi. Clipul campaniei îl vom filma în curând, iar pentru locația de vis unde vom munci câteva ore bune, îi mulțumim prietenului nostru, Balogh Jozsef, care mereu ne sare în ajutor. Le mulțumim tuturor celor care aleg să se implice!”, a mai adăugat Natalia.

Scrisorile vor fi trimise de către copii până în data de 1 Decembrie la spiridușii însărcinați cu primirea lor, apoi se împart oamenilor minune care se implică și ajută cu adevărat și le fac să devină reale. Moș Crăciun își va face inventarul în ziua de 20 decembrie, ultima zi în care mai înghesuie în sacul lui cadouri, iar apoi începe magia. Mai multe detalii despre locațiile unde îl va purta sania, vor apărea în mediul online, în clipul campaniei de anul acesta.

Ce au cerut copiii anul trecut

Îl aștepți un an de zile pe Moș Crăciun și îți doresti foarte mult toate cadourile din lume, motiv pentru care e cam greu să așterni pe o foaie de hârtie cele mai arzătoare dorințe. Dar trebuie să o faci. Asta dacă vrei să primești exact ceea ce vrei și nu îl lași pe Moș Crăciun să aleagă el pentru tine.

În ediția de anul trecut a campaniei, scrisorile trimise de copii au fost diversificate, mulţi dintre ei dorindu-şi jucării, alții cerând câte ceva pentru frățiorii lor sau pentru părinți, și nu pentru sine. Au fost copii care au cerut pace, sănătate tuturor celor din jur și multe cunoștințe la școală pentru a acumula punctaje maxime. Într-o scrisoare, o fetiță a cerut zăpadă în dar, ceea ce nu l-a pus în încurcătură pe Moș Crăciun, având pregătit un tun de zăpadă pentru a îndeplini și această dorință. O fetiță bolnavă de leucemie a dorit alimente, iar una dintre scrisori se încheia astfel. „În seara de Ajun am să privesc spre cer știind că am să te văd zâmbind și ai să-mi faci cu ochiul. Atunci voi ști că dorințele mi-au fost ascultate.”

Moș Crăciun își va face timp să răspundă fiecărui copil în parte, respectând vechea tradiție, nu online sau digital, ci printr-o scrisoare scrisă pe hârtie cu miros fin de portocală și scorțișoară.  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE