Contract de 17,7 milioane de lei pentru viitorul bazin de înot din Reghin Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1215 Vizualizări

Contract de 17,7 milioane de lei pentru viitorul bazin de înot din Reghin

Compania Națională de Investiții SA a atribuit, în data de 9 noiembrie 2022, companiei MIS Grup SRL Anies (județul Bistrița Năsăud), un contract în valoare de 17.719.577 de lei, fără TVA, pentru proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție proiect tip “Construire bazin de înot didactic și agrement, strada Răului nr. 16, municipiul Reghin, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

”Clădirea va fi subsol parțial plus parter plus un etaj parțial și se va înscrie într-un dreptunghi cu dimensiunile 36,95 x 39,7 metri; înălțimea la streașină va fi de 3,87 metri, înălțimea la coamă va fi de 10,62 metri. Suprafața construită a clădirii va fi de 1.289,13 metri pătrați, cea desfășurată fără subsol va fi de 1.684,45 metri pătrați”, se precizează în Memoriul Tehnic General al proiectului.

Contractul va avea durata de 54 de luni, astfel: 15 luni pentru execuție, 3 luni pentru proiectare și 36 de luni perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE