Mara Togănel, prefect: ”Mureșenii doresc respect și curățenie” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1643 Vizualizări

Mara Togănel, prefect: ”Mureșenii doresc respect și curățenie”

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat marți, 15 noiembrie, o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai operatorilor de salubrizare și ai instituțiilor cu activitate în domeniul gestionării deșeurilor.

”Atrag atenția că problema deșeurilor este una cât se poate de serioasă. Nu voi accepta o tratare superficială și iresponsabilă. Toți factorii implicați, ADI Ecolect, Consiliul Județean, primării și operatori, au pârghiile de soluționare a acestei situații neplăcute. Trebuie doar să le aplice. La întâlnirea de lucru pe care am convocat-o ieri cu operatorii de salubrizare titulari de contracte din județul Mureș, Consiliul Județean Mureș, ADI Ecolect, DSP Mureș și Garda de Mediu am solicitat o prezentare a modului în care sunt îndeplinite obligațiile contractuale de colectare și transport a deșeurilor în toate zonele din județul Mureș. Le-am cerut să depășească stadiul de ”scuză și acuză” și să adune gunoiul. Zona 2 (Târgu Mureș) și Zona 3 (Sighișoara) pun cele mai mari probleme atunci când vorbim de îndeplinirea întocmai a condițiilor din contracte. Dacă la Sighișoara ne așteptăm ca situația să aibă o rezolvare într-un termen mai scurt, în cazul municipiului Târgu Mureș problema deșeurilor necesită măsuri ferme și de impact, adaptate unei situații de criză”, a precizat prefectul Mara Togănel.

Totodată, prefectul județului Mureș a anunțat că în prezent ”Corpul de Control al Prefectului continuă misiunea de control în teren și la ADI Ecolect.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE