Home / Invatamant / ”Surprinde și tu UMFST în culori!”

”Surprinde și tu UMFST în culori!”

Distribuie

Muzeul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș marchează în acestă săptămână, European Academic Heritage Day, zi celebrată vineri, 18 noiembrie.

”Cu prilejul Zilei Europene a Patrimoniului Academic, Rețeaua Europeană a Patrimoniului Universitar Universeum propune în fiecare an o tematică ce are menirea de a demonstra bogăția și diversitatea colecțiilor noastre. Anul acesta, suntem invitați să reflectăm asupra temei culorilor printr-o interpretare inspirațională, fie ea literală, metaforică sau simbolică”, se arată pe Blogul Universității.

Potrivit sursei citate, reprezentanții UMFST au lansat o provocare: ”Surprinde și tu UMFST în culori!”.

”Te așteptăm cu o postare pe Instagram să surprinzi în culori Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș! Alege o fotografie sau un video (cu o durată de până la un minut), creează o descriere scurtă (nu mai mult de 60 de cuvinte) și distribuie postarea, utilizând hashtag-ul #AcademicHeritageDay2022 și etichetele paginilor @Universeum_Network și @umfst_museum. Campania se desfășoară între 14 și 18 noiembrie”, mai menționează aceeași sursă.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureș, pe locul IV la numărul de spectatori

Distribuie Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a terminat sezonul regulat şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.