Ghiozdanele Guess – de ce sunt atât de populare? Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Ghiozdanele Guess – de ce sunt atât de populare?

În zilele noastre, este uneori imposibil să te lipsești de un ghiozdan elegant, uneori acest element original al look-ului de zi cu zi este necesar pentru a se potrivi cu stilul dorit.

Un ghiozdan este un accesoriu grozav care combină cu ușurință funcționalitatea sofisticată și frumusețea atrăgătoare, mai ales dacă este un articol de marcă. Succesul genților și ghiozdanelor marca Guess s-a datorat ideii creative de design, care a reușit să combine cu pricepere luxul discret, farmecul unic și creativitatea rafinată. Eleganța cinematografică hollywoodiană este combinată cu succes cu caracterul practic modern.

Există multe motive pentru a cumpăra un ghiozdan Guess pentru femei sau bărbați, iar unul dintre cele mai importante este confortul său incredibil. Acest tip de accesoriu este mult mai confortabil de purtat decât o geantă obișnuită.

Nu cu mult timp în urmă, doar adolescenții și fanii stilului sportiv își cumpărau ghiozdane. Dar, în zilele noastre, aceste accesorii sunt la mare căutare în rândul persoanelor în vârstă. Ghiozdanul a devenit o opțiune excelentă, care este potrivită pentru orice plimbare și dată în combinație cu diverse haine.

Stilul general, designul neobișnuit, spectrul larg de culori și parametrii sunt destul de diferite. Puteți alege cu ușurință un model potrivit pentru scopurile dumneavoastră. Și puteți cumpăra 2 variante în același timp: compactă și voluminoasă, pentru orice ocazie, atât pentru mers la școală / facultate, cu rigla și penarul, cât și pentru ieșirile în oraș cu prietenele.

Unul dintre principalele avantaje ale ghiozdanelor Guess este forma lor originală, special concepută de cei mai buni designeri ai mărcii. Designul produsului se remarcă prin rigiditatea sa plăcută, este cât se poate de convenabil în funcționare, dispozitivele sunt completate de buzunare spațioase și compartimente voluminoase pentru depozitarea lucrurilor mici, cum ar fi cheile și documentele, dar și a lucrurilor mari, precum rigla sau penarul.

Principalele caracteristici ale produselor originale de marcă:

– ambalare: multe produse sunt vândute într-o cutie de marcă, iar câteva modele noi ale celor mai populare linii sunt ambalate în pungi elegante din țesătură moale

– eticheta conține o listă a materialelor de fabricație utilizate

– căptușeală de înaltă calitate în interiorul produselor și hardware durabil

– materialul folosit nu se desprinde, are un miros plăcut

– produsul are o mică etichetă de carton cu un cod de bare, numele și numărul exact al modelului, iar culoarea produsului va fi, de asemenea, indicată pe etichetă

Prezentare generală

Gențile pentru femei Guess s-au exprimat imediat ca un fenomen nou și la modă. Accesoriile brandului sunt destul de simple și cu principii. În cazul în care sunt folosite doar materiale foarte scumpe și de înaltă calitate, dar stilurile sunt simple, datorită cărora se pot încadra perfect în conceptul gândit de companie.

Forma miniaturală rotunjită a devenit o adevărată marcă înregistrată a accesoriilor elegante ale acestui brand recunoscut. Tocmai datorită acestei caracteristici, a început să apară doar pe cele mai moderne topuri și de atunci nu le-a mai părăsit.

Cum să distingem un original de un fals?

În primul rând, trebuie să înțelegeți că produsele reale ale companiei Guess vor fi vândute în principal într-un magazin specializat.

Acordați atenție accesoriilor, deoarece compania nu este foarte interesată de efecte speciale și, prin urmare, de multe ori logo-ul mărcii cu litera G minusculă este plasat doar în interior pe o etichetă specială din piele.

Multe modele sunt create manual. De aceea, o tehnică specială pentru a determina originalul este o secțiune a căptușelii care este deschisă cu 2-3 cm, care deschide cusătura exterioară. Cusăturile și marginile din piele naturală 100% vă vor spune că acesta este într-adevăr originalul. Pur și simplu treceți ușor degetul de-a lungul marginii și neteziți ușor cusătura, astfel încât să puteți măsura cu ușurință frecvența cusăturilor cusute manual. Aceste cusături nu trebuie să măsoare mai mult de 5 mm și nu ai nevoie să măsori cu rigla ca să apreciezi asta.

Ghiozdan pentru copii Guess Kids

Produsele de acest tip au fost dezvoltate special pentru copii și, în același timp, producătorii au luat în considerare toate caracteristicile ergonomice ale corpului micilor modele. Ghiozdanele diferă în parametri mici, dar într-un aspect foarte original, cu un logo corporativ.

Ghiozdan Guess verde din nailon verde

Un alt model neobișnuit, mai potrivit pentru vizitarea sălii de sport sau pentru plimbări în pădure. Culoarea acidă a unui astfel de produs va fi vizibilă de la distanță, ceea ce este extrem de necesar în condiții de teren.

Rucsacul este confecționat din țesături ușoare, dar destul de durabile. Există 1 compartiment volumetric în interior, 1 buzunar cu fermoar tot în interior și 3 buzunare fără fermoar, 1 buzunar exterior pentru obiecte mici cu fermoar.

Ghiozdan Guess Genevieve

Efectul neobișnuit de piele de căprioară face ca acest model să iasă în evidență față de toate celelalte. Pe partea din față a produsului este plasat un logo ușor de recunoscut. Curele de umăr reglabile. Feronerie metalică de culoare aurie palidă. Buzunare interne multifuncționale. Căptușeală cu logo, 80% poliester și 20% bumbac. 100% poliuretan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE