Proiect pentru extinderea Spitalului ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1007 Vizualizări

Proiect pentru extinderea Spitalului ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Comitetului Special Constituit al Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că Planul Urbanistic Zonal pentru obiectivul de investiție ”Construirea unei noi aripi a spitalului municipal ”Dr. Eugen Nicoară Reghin” nu se supune evaluării de mediu.

Potrivit proiectului pentru Decizia de Încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Planul Urbanistic Zonal propune reglementarea terenului identificat prin C.F. nr. 58809 Reghin, în suprafață de 13.828 de metri pătrați în vederea realizarii proiectului ”Construirea unei noi aripi a spitalului municipal ”Dr. Eugen Nicoară Reghin”, pe strada Spitalului nr. 20.

”Se conservă parcelarul existent, sunt permise comasări cu parcelele vecine. Clădirile se vor retrage față de limitele laterale de proprietate cu minim 5 metri. Se va respecta o retragere față de limita de proprietate posterioară de cel puțin 5 metri. Clădirile se vor amplasa retras față de aliniament, la minim 5 metri”, menționează documentul citat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE