Târg de Crăciun la Sfântu Gheorghe Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 864 Vizualizări

Târg de Crăciun la Sfântu Gheorghe

Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe se va deschide în data de 16 decembrie în piaţa centrală din municipiu, iar la acesta se pot înscrie mici producători, comercianţi de cărţi, meşteşugari, artizani şi unităţi de alimentaţie publică mai mici de 3 mp, au anunţat organizatorii.

Târgul va fi deschis până pe 23 decembrie, iar în cadrul acestuia vor avea loc spectacole susţinute de copii de la şcolile şi grădiniţele din oraş.

„Organizatorii oferă instituţiilor de învăţământ locale (grădiniţe, şcoli) posibilitatea de a prezenta un program cultural (colinde, cântece, dansuri populare, poezii) pe scena târgului. Cei interesaţi sunt rugaţi să comunice organizatorilor intenţia de participare la spectacolul de Crăciun până în data de 25 noiembrie 2022, ora 16,00, specificând numărul elevilor/copiilor, felul programului şi numele coordonatorului la numărul de telefon: 0758 801 131 sau la adresa de e-mail danciuhelga.kultura@gmail.com”, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii au menţionat că acei comercianţi care doresc să îşi vândă produsele în Târgul de Crăciun se pot înscrie online, prin completarea formularului de înregistrare aflat pe site-ul Casei municipale de cultură „Konya Adam”, www. kultura.ro, până la data de 6 decembrie 2022, ora 23,59 sau personal, până la ora 16,00, la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piaţa Libertăţii, nr. 1).

Totodată, se va organiza o licitaţie publică pentru ocuparea a trei locuri de vânzare pentru comercianţii de kurtoskalacs şi langoş, un loc pentru comercializarea băuturilor calde, precum şi pentru un stand de alimentaţie publică (restaurant de mâncăruri tradiţionale).

Ofertele se depun personal, în plicuri sigilate, până la data de 6 decembrie 2022, ora 10,00, la sediul Casei de Cultură „Konya Adam” din municipiu. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE