Home / Business / Firme din Luduș în „Topul firmelor mureșene”

Firme din Luduș în „Topul firmelor mureșene”

Distribuie

În luna octombrie, Camera de Comerț și Industrie (CCI) Mureș a organizat ediția cu numărul 29 a tradiționalului „Top al firmelor” din județul Mureș.

„Un moment special în care așezăm la loc de cinste munca și realizările comunității de afaceri mureșene. Chiar dacă traversăm o perioadă extrem de dificilă, în care oamenii de afaceri caută soluții de supraviețuire și de adaptare la noua realitate, considerăm că performanța trebuie recunoscută, iar succesul trebuie recompensat”, a subliniat Vasile Pop, președintele CCI Mureș în preambulul elegantului catalaog al Topului din care aflăm că 344 de companii din județul Mureș sunt prezente în primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 52 de firme ocupă locul I, performanță care situează județul Mureș pe poziția nr. 7 din România.

Luduș, 19 firme pe primul loc

Rezultatele economice foarte bune obținute de societățile comerciale din orașul Luduș sunt apreciate în acest an cu 27 de clasări pe podium: 19 pe primul loc, 5 pe locul II și 3 pe locul III.

În ordinea stabilită de clasificarea din Top, firmele premiate din Luduș sunt: BBA Healty Foods SRL, Gelateria Da Michele SRL, Menelv Borse SRL, Rolcart SRL, Onix Multiteh SRL, Comaro SRL, Texel Industry SRL, VPM Global Service SRL, Mymob FSKA SRL, Ferma agricolă Chețani SRL, Dobplast SRL, DIA Edro Construct SRL, Administrativ SRL, Milka Hub SRL, A&L Miclea Coffee SRL, Ametist Com SRL, Copy Tech Computer SRL, Manucu SRL și Rob Cafe Gold SRL.

Pe locul II în Top s-au situat firmele Rometal Dianis SRL, Dandan Tur Construct SRL, Happy Serv SRL, Ro Dacia Com SRL și Sanicom SRL.

Cele trei firme ludușene pe locul III în Top sunt: Dactylis Prod SRL, Poli Izo Construct  SRL și Andofarm SRL.

Despre situația economică actuală, Vasile Pop, președintele CCI  Mureș a precizat: „Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Mai ales în acest context, Camera de Comerț și Industrie Mureș rămâne un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri mureșene”. Așa să fie!

Ioan A. BORGOVAN


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Prețuire nemărginită pentru România, la Târgu Mureș

Distribuie 1 Decembrie a fost la Târgu Mureș despre unirea sufletelor și despre cântecul înălțător …