Home / Administratie / Modernizare de străzi în Luduș

Modernizare de străzi în Luduș

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Luduș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de drumuri în orașul Luduș”, propus a fi amplasat în localitatea Luduș, strada Viitorului, Zăvoiului, Bradului, Garofiței, Rândunelelor, Topitoriei, Trandafirilor, Liliacului (intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, până la pasajul CFR), Vânătorilor, Lăcrămioarei, Independenței, 1 Mai, Fabricii, Gării și Ghioceilor.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Primăriei orașului Luduș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 26, orașul Luduș, județul Mureș, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 16.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Transport gratuit la Târgu Mureș!

Distribuie La inițiativa primarului Soós Zoltán, prin votul dat ieri în ședința Consiliului local, de …