Home / Administratie / Primăria Târgu Mureș, demers pentru cumpărarea a 2,7 hectare de teren în Valea Rece, cu 165.000 de euro

Primăria Târgu Mureș, demers pentru cumpărarea a 2,7 hectare de teren în Valea Rece, cu 165.000 de euro

Distribuie

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă joi, 24 noiembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării achiziționării în proprietatea publică a Municipiului Târgu Mureș a unor terenuri din zona Valea Rece, în suprafață totală de 27.600 de metri pătrați, la un preț negociat de 165.876 de euro, respectiv 6.01 de euro/ metru pătrat.

”Comisia de negociere numită prin Hotărârea Consiliului Local nr. 103/22 aprilie 2021 s-a întrunit în data de 13 octombrie 2022, iar proprietarilor le-a fost prezentată evaluarea întocmită de către evaluatorul autorizat, la valoarea de 6,01 de euro/ metru pătrat, valoare cu care aceștia au fost de acord, iar achiziția se va face pe suprafața totală de 27.600 de metri pătrați, în valoare de 165.876 de euro”, se menționează în referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre, document avizat de ing. Florian Moldovan, directorul Administrației Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Destul de bizar, proiectul de hotărâre nu conține niciun fel de justificare a achiziției sau vreo altă informație relevantă despre destinația terenurilor care vor fi achiziționate de către Municipalitate.

Comisia de negociere a avut următoarea componență: Portik Vilmos – Lászlo – președinte, viceprimar, Jakab István Attila – consilier local, Iszlai Tamás – consilier local, Kiss Zoltán – consilier local și Bogdan Costin Voicu – consilier local.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 103/22 aprilie 2021, Comisia de negociere a avut și membri înlocuitori: Alexandru György – președinte – viceprimar, Sebastian Emil Pui – consilier local, Horea Arthur Șarlea – consilier local, Szabó Arpád – consilier local și Venczi Vidor Janos – consilier local.

Alex TOTH                           


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.