Home / Reviste / Reghin / Colectare mobilă de sânge la Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Colectare mobilă de sânge la Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Distribuie

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș va realiza, pe baza unui protocol de colaborare semnat în data de 21 noiembrie 2022, acțiuni de colectare mobilă de sânge în incinta spitalului.

”Sesiunile de colectă vor fi organizate o dată, la datele care vor fi stabilite de comun acord între reprezentanții legali ai celor două instituții, programul de recoltare se va desfășura între orele 8.00 – 13.00, iar data va fi comunicată pe paginile de Facebook ale Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” și Centrului de Transfuzie Sanguină Mureș, precum și la sediul spitalului. De precizat este faptul că acest parteneriat are la bază doar implicarea managementului celor două instituții și fără nicio legătură cu alte proiecte sau persoane din afara acestor instituții”, a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Prețuire nemărginită pentru România, la Târgu Mureș

Distribuie 1 Decembrie a fost la Târgu Mureș despre unirea sufletelor și despre cântecul înălțător …