Home / Agricultura / Concesiuni de 4,6 de milioane de euro, pe agenda DSVSA Mureș

Concesiuni de 4,6 de milioane de euro, pe agenda DSVSA Mureș

Distribuie

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Mureș a demarat, în data de 18 noiembrie 2022, o licitație estimate la valoarea de 22.973.146 de lei (aproximativ 4,6 milioane de euro) fără TVA, pentru ”Procedura de atribuire a contractelor de concesiune, de servicii prevăzute la articolul 15 din Ordonanța Guvernului 42/2004, pentru 27 de circumscripții sanitar veterinare din județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, ofertele se depun la sediul instituției din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, până în data de 29 noiembrie 2022.

”Pentru stabilirea numărului de UVM (”Unitate Vită Mare” – n.r.) existent în exploatațiile nonprofesionale de la nivelul fiecărei circumscripții sanitar-veterinare se va lua ca referință numărul de animale de la data de 31 decembrie a anului precedent celui în care este organizată procedura de atribuire a contractului de concesiune, corelat cu efectivele existente în Baza națională de date în anul precedent”, se precizează în articolul 15, alineatul 4, din Ordonanța Guvernului 42/2004.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Prețuire nemărginită pentru România, la Târgu Mureș

Distribuie 1 Decembrie a fost la Târgu Mureș despre unirea sufletelor și despre cântecul înălțător …