Home / Administratie / Investiție de 7,1 milioane de lei, în pregătire la Filea (Deda)

Investiție de 7,1 milioane de lei, în pregătire la Filea (Deda)

Distribuie

Primăria comunei Deda, instituție condusă de primarul Lucreția Cadar, a demarat, în data de 22 noiembrie 2022, o licitație estimată la valoarea de 7.173.813 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiții ”Înființare rețea de canalizare menajeră în localitatea Filea, comuna Deda, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

”În prezent, satul Filea nu dispune de un sistem centralizat de canalizare care să permită evacuarea apelor uzate menajere și a celor meteorice”, se menționează în Memoriul General, document întocmit de către SC Media Marketing SRL Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, rețeaua de canalizare a apelor uzate menajere va fi gravitațională și va avea lungimea de 7.939 de metri, iar termenul termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 decembrie 2022.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.