Mureș: Întâlnire de lucru pe tema finanțărilor din Programul Tranziție Justă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

Mureș: Întâlnire de lucru pe tema finanțărilor din Programul Tranziție Justă

Ministerul Investițiilor şi Proiectelor Europene, în colaborare cu Instituția Prefectului – Judeţul Mureş, organizează o întâlnire de lucru care are ca temă oportunitățile de finanțare din Programul Tranziție Justă, în județul Mureș.

Reprezentanții IMM-urilor sunt invitați să participe la evenimentul care va avea loc miercuri, 23 noiembrie, de la ora 15.00, în Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu-Mureş. În cadrul întâlnirii de lucru, Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor şi Proiectelor Europene, va prezenta oportunitățile de finanțare din Programul Tranziție Justă, program bazat pe obiective care vizează sprijinirea diversificării economice a celor mai afectate teritorii afectate de tranziția către neutralitatea climatică şi evitarea adâncirii disparităților climatice. Accesul în sală este liber, în limita locurilor disponibile.

”Județul Mureș se numără între cele șase județe din România pentru care Uniunea Europeană alocă fonduri speciale pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon, prin intermediul Programului Tranziție Justă (PTJ), care își propune să vină în ajutorul diminuării și chiar opririi poluării cu combustibili fosili. Planul național a fost aprobat de Uniunea Europeană și cuprinde mai multe direcții de finanțare. În cadrul acestui proiect, întreprinderile mici și mijlocii, unitățile administrativ-teritoriale, instituțiile publice, institutele de cercetare și universitățile pot depune proiecte pentru a accesa fondurile din cadrul PTJ”, a informat Cancelaria Prefectului de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE