Home / Luduș / Oborul de animale, în domeniul public al orașului Luduș

Oborul de animale, în domeniul public al orașului Luduș

Distribuie

În luna octombrie 2022, Primăria orașului Luduș a continuat procedurile de înscriere în evidențele de publicitate imobiliară a imobilelor din proprietatea sa. Pentru aceasta, Ioan Coman de la Compartimentul Domeniul Public și Răzvan – Titus Vălean, arhitectul șef al orașului, de la Serviciul „AUAT” din Primărie au semnat un Raport de specialitate la proiectul de hotărâre privind înscrierea imobilului „Oborul de animale” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public.

Despre acest imobil, în memoriul tehnic care a stat la baza documentației cerute, se precizează: „Este amplasat în intravilanul orașului Luduș, strada 8 Martie nr. 31, în suprafața măsurată de 8.076 metri pătrați. Imobilul este împrejmuit parțial cu gard din beton. Se învecinează la nord cu nr. cad. și, proprietăți private, la est cu strada 8 Martie (nr. cad. 57430), la sud cu proprietăți private și la vest cu alte proprietăți private”.

Demersul Executivului ludușean este în concordanță cu prevederile legislației în vigoare și pentru aceasta primarul Cristian Moldovan apreciază în Referatul de aprobare a proiectului de hotărâre că „este necesară înscrierea imobilului „Oborul de animale”, înscris la pozițiaa nr. 31 din Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al orașului Luduș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 36/2001 și Hotărârea Guvernului nr. 964/2002, în domeniul public al orașului Luduș, fiind bun de interes public local”.

O ultimă mențiune: imobilul „Oborul de animale” nu a făcut obiectul Legilor nr. 18/1991, nr. 112/1995, nr. 1/2000, nr. 10/2001 și nr. 247/2005, nu a fost revendicat și respectiv nu a făcut obiectul restituirii conform dispozițiilor legilor mai sus enunțate și nu face obiectul niciunui litigiu.

Fiind prezentate toate argumentele în sprijinul demersurilor făcute de Primăria orașului Luduș, consilierii locali au aprobat în ședința ordinară din 25 octombrie 20022 proiectul de hotărâre privind înscrierea imobilului „Oborul de animale” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.