Interviu cu Moș Crăciun. „Sunt nebun după dulciuri” Interviu
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Interviu cu Moș Crăciun. „Sunt nebun după dulciuri”

Cel mai dinamic bătrânel, cu burtă mare, obraji roşii, barbă albă şi vesel cât cuprinde, călătorește tot timpul, e peste tot și nicăieri și, ce să vezi?! zilele acestea l-am surprins pe străzile orașului nostru. Da, da, l-am văzut cu adevăratelea pe Moș Crăciun. Probabil adună informații despre fiecare copil, se uită pe geam, pe gaura cheii, îi întreabă pe părinți, pe doamna educatoare, prieteni, vecini, ia notițe și face o listă cu toți copiii cuminți, în timp ce în atelierul lui e deja mare forfotă, spiridușii împachetează cadouri de dimineață până seara. Oricât de ocupat este, noi nu l-am mai lăsat să plece până ce nu i-am aflat câteva dintre secrete dezvăluite într-un interviu exclusiv pentru cotidianul Zi de zi.  

Miliarde de copii din lumea întreagă așteaptă ca visele lor să devină realitate odată cu sosirea ta. Unde te va purta sania anul acesta, Moș Crăciun?

O-ho-ho, sania mă va purta la toți copiii care au fost cuminți, chiar și la școli și grădinițe, la serbare sau în seara de Ajun acasă la ei.

Care este adresa ta, Moşule, unde te găsim când ni se face dor de tine?

O adresă exactă nu pot da, pentru că sunt mereu pe drum cu sania, știi?! trebuie să împrăștii bucurie și speranțe care să lumineze orice casă deasupra întregului Pământ. Dar oricine are nevoie de mine mă poate suna la 0761055445 sau îmi poate scrie pe wats-up, Moșu ține pasul cu schimbările și cu tehnologia modernă.

Ce așteptări ai de la noul an?

Noul an aș dori să fie un an liniștit și mai prosper, în care să nu mai existe copii care suferă de foame sau din cauza războiului. Toată lumea să trăiască în armonie, uniune şi pace, fără războaie şi suferinţă.

Ai un mesaj pentru copii?

Dragii Moșului, să fiți silitori la școală, pentru a ajunge un sprijin de nădejde! încercați să fiți mai buni, mai îngăduitori și mai plini de compătimire față de animăluțe și față de copiii mai puțin norocoși decât voi, până și cele mai mici gesturi de bunătate pot schimba ziua cuiva. Așteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, dar să nu uităm, că nu este vorba numai despre Moș Crăciun, despre cadouri și despre brad, ci este și despre familie și cei din jur.

Ce îți place cel mai mult să faci în restul anului?

Îmi place tare mult să citesc și să învăț lucruri noi, să-mi lărgesc orizonturile, pentru că cititul și învățatul n-ar trebui să se oprească la nici o vârstă. Vă încurajez să citiți. Mai ales acum, când vine iarna și se face frig și stăm mai mult în casă, o carte vă garantează călătorii fascinante şi aventuri uluitoare, lumea copiilor devine şi mai atrăgătoare pe parcursul sezonului rece.

Îți plac dulciurile, Moș Crăciun? Ce fel de dulciuri preferi?

Sunt nebun după dulciuri, deși la vârsta mea nu e indicat și-mi plac mai ales cele făcute în casă, cu dragoste! Spiridușii mei îmi spun întotdeauna să am grijă cu dulciurile și să mănânc cu moderație, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi!

Tu ce cadou îți dorești, Moș Crăciun?

Îmi doresc ca toți copiii din lume să fie fericiți alături de părinții lor! Acesta este cel mai dorit cadou al meu pe care sper să-l primesc cândva!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE