Home / Business / Topul Firmelor Mureșene 2022. Hirschmann Automotive TM, ”motor” al economiei mureșene

Topul Firmelor Mureșene 2022. Hirschmann Automotive TM, ”motor” al economiei mureșene

Distribuie

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a organizat, în data de 27 octombrie 2022, cea de-a 29-a ediția a Galei Topul Firmelor Mureșene. Evenimentul a fost organizat în incinta Restaurantului Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș cu scopul de a premia campionii mediului de afaceri mureșean, iar pe lista societăților laureate s-a aflat și Hirschmann Automotive TM SRL Chirileu.

În cadrul evenimentului, Hirschmann Automotive TM SRL Chirileu, societate care administrează două fabrici, în localitățile mureșene Chirileu și Sânpaul, a primit Diploma de Excelență aferentă locului 1 la categoria ”Fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule – Intreprinderi foarte mari”, precum și Diplomă și Trofeu de Excelență pentru clasarea timp de 10 ani pe locul 1 în Topul Firmelor Mureșene, pentru calitatea de Membru de Aur al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, precum și pentru prezența pe locul 4 în Topul Exportatorilor din județul Mureș.

Investiții noi, de 20 de milioane de euro

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Hirschmann Automotive TM SRL Chirileu s-a înființat în data de 20 martie 2007, este subsidiara Hirschmann Automotive GMBH din Austria, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială de automotive, și are ca obiect de activitate ”Fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule”.

În perioada 2017-2021, SC Hirschmann Automotive TM SRL Chirileu a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 1,9 miliarde de lei și un profit net cumulat de 47 de milioane de lei. La finalul exercițiului financiar 2021, societatea avea 1.482 de angajați.

”Ne bucurăm pentru premiul pe care l-am primit în această seară, ne dorim ca și mai mulți parteneri să ia acest premiu, ca să fie o competiție de la egal la egal. Dezvoltarea din ultimii ani ne ține pe acest loc întâi, în ultimii ani am avut investiții de peste 25 de milioane de euro, cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro, crecută de la un an la altul și planurile pentru anul viitor arată cifre și mai mari, de peste 200 de milioane de euro cifră de afaceri și plan de investiții de încă 20 de milioane de euro”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Paul Ilea, director general administrativ al Hirschmann Automotive TM SRL, prezent la Gala Topul Firmelor Mureșene 2022.

Alături de Paul Ilea, la conducerea societății Hirschmann Automotive TM SRL se află și Sebastian Cândea, care deține funcția de director general operațional.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidaturi-bombă” anunțate de AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș

Distribuie Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Mureș va avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.