<strong>Campanie de prevenire a consumului de droguri la ”Alexandru Ceușianu”</strong> Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

Campanie de prevenire a consumului de droguri la ”Alexandru Ceușianu”

Perioada 01-18 noiembrie 2022, a fost marcată la Gimnazială ”Alexandru Ceușianu” din Reghin de Campania pentru prevenirea consumului de droguri.

În cadrul activităților desfășurate la orele de dirigenție, elevilor li s-a demonstrat cu ajutorul unor imagini și videoclipuri, impactul pe care consumul de stupefiante îl are asupra sănătății lor, dar și asupra vieții lor. De asemenea, elevii au fost antrenați în anumite jocuri, care, la rândul lor, au avut ca scop informarea. Totodată, accentul a căzut și pe pericolele consumului de tutun sau de alcool, pentru că, și acestea, la rândul lor, din ce în ce mai mult, fac parte din preocupările elevilor din școlile din România.

„Scopul acestei campanii a fost cel de a-i face pe elevi să realizeze pericolul care se ascunde în aceste tipuri de substanțe. Cadrele didactice consideră că informarea corectă a elevilor în acest sens scade la jumătate pericolul ca aceștia să intre în contact cu aceste produse. Este foarte important ca elevii să dețină toate informațiile, să fie conștienți de consecințele pe care consumul de substanțe interzise le are asupra minții lor, a corpului lor, a familiei lor și nu în ultimul rând, cum îi poate afecta atât pe plan emoțional cât și pe plan social. Este important ca elevii să-și tragă singuri concluziile, pentru că, în acest mod, vor reuși să distingă binele de rău; vor fi capabili să își ghideze singuri viața. În cadrul acestei campanii au fost antrenați toți elevii de gimnaziu, alături de profesorii de la Școala Gimnazială Alexandru Ceușianu”, a precizat prof. Paula Chelariu, directoarea Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu” din Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE