Home / Slider / Târgu Mureș: Percheziții într-un caz de furt de haine și aparatură electronică

Târgu Mureș: Percheziții într-un caz de furt de haine și aparatură electronică

Distribuie

La data de 24 noiembrie 2022, polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat două percheziții domiciliare și un flagrant delict, într-un dosar penal de furt calificat.

”În fapt, în perioada octombrie 2022 și până în prezent, doi bărbați și o femeie ar fi sustras, din diferite societăți comerciale, din Târgu Mureș și Bistrița, articole de îmbrăcăminte și aparatură electronică, pe care, ulterior, le-ar fi vândut mai multor persoane. Față de doi bărbați, de 33 de ani, și o femeie, de 28 de ani, toți din Târgu Mureș, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri legale. În continuarea cercetărilor, în această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, pun în aplicare 17 percheziții domiciliare. Prejudiciul urmează a fi stabilit în urma probatoriului administrat în cauză”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potriviti sursei citate, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand” Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.