<strong>USR lansează platforma online prin care cetățenii pot transmite mesaje guvernului</strong> Politic
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

USR lansează platforma online prin care cetățenii pot transmite mesaje guvernului

USR a lansat joi 24 noiembrie, la nivel național, o campanie de ”marcare” a împlinirii unui an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL prin care au deschis platforma https://ofertedezavantajoase.ro și Cartea Neagră a guvernării conduse de Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis. Prin sms sau direct de pe platformă românii pot transmite mesaje live guvernanților care vor fi afișate pe un ecran uriaș in Piața Victoriei din București.

Lucia Hang, președinte interimar USR Mureș

”Se împlinește, astăzi ( nr. 24 noiembrie 2022), un an de guvernare PSD-PNL și, pentru că această guvernare nu pare că vede problemele cu care ne confruntăm cu toții zi de zi, USR îți dă posibilitatea să-ți faci vocea auzită. Trimite SMS la 1769 sau direct pe https://ofertedezavantajoase.ro și vom afișa mesajul tău pe un ecran uriaș în Piața Victoriei, în fața Guvernului. Poți vedea ecranul și mesajele live pe https://ofertedezavantajoase.ro. Nu rata ocazia să le transmiți lui Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis ce crezi despre guvernarea lor.”, au transmis reprezentanții USR.

În prima zi de campanie, nu mai puțin de 4700 de mesaje au fost transmise de români, prin care  se cerea eliminarea pensiilor speciale, spitale moderne, autostrăzi și multe altele.

„V-ați făcut vocea auzită! 4.700 de oameni au trimis astăzi mesaje către PSD și PNL. Mulțumim pentru mesaje și mobilizare. Au fost 4.700 de mesaje despre ce înseamnă o zi în România reală. Despre prețurile din magazin, despre ratele la bancă ce s-au dublat, despre spitalele și autostrăzile promise, dar realizate doar pe hârtie. Noi am afișat toate aceste mesaje în Piața Victoriei, pentru ca tot Guvernul să le vadă. Tot astăzi, am lansat Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL. Arătăm incompetența acestei guvernări, ministru cu ministru. Cartea Neagră se găsește AICI.”, au mai transmis cei din conducerea USR.

Mesajele românilor au pe ecranul uriaș din Piața Victoriei
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE