Home / Administratie / Dezbateri despre Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, în județul Mureș

Dezbateri despre Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, în județul Mureș

Distribuie

Agenția pentru Protecția Mediului Neamț anunță publicul interesat asupra depunerii Raportulului privind impactul asupra mediului a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul ”Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea II: Miercurea Nirajului – Leghin”, propus a fi amplasat pe teritoriul judelelor Neamț, comunele Grințieș, Ceahlău, Poiana Teiului, Pipirig și Vânători Neamț, județul Harghita, comunele Praid, Joseni, Lăzarea, Ditrău și Tulgheq și județul Mureș, orașul Sovata și comunele Bereni, Măgherani, Chibed și Sărățeni, titular Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

”Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Neamț poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu”, se arată în comunicat.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă va avea loc la sediul Primăriei comunei Măgherani, strada Principală, nr. 245, în data de 19 decembrie 2022 incepând cu ora 15.00, Primăriei orașului Miercurea Nirajului, Piața Bocskai Istvan nr. 54, în data de 19 decembrie 2022, începând cu ora 17.00.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Remember despre Holocaustul mureșean

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a scris vineri, 27 ianuarie 2023, pe pagina sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.