Home / Sanatate / Dispensar medical uman de închiriat, în Corunca

Dispensar medical uman de închiriat, în Corunca

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Corunca organizează, în data de 20 decembrie 2022, ora 11.00, o licitație publică în vederea închirierii imobilului ”Dispensar medical uman”, cu suprafață utilă de 83,8 de metri pătrați, situat în comuna Corunca, strada Tholdalagi Mihaly nr. 70, în cadrul Căminului Cultural, corpul B, având suprafața utilă de 83,5 de metri pătrați, înscris în C.F. nr. 53284 Corunca, număr cadastral 53284-C1, aparținând domeniului public al Comunei Corunca.

”Documentația de atribuire se obține gratuit în format electronic sau la prețul de 30 de lei pe suport hârtie. Data limită până la care se pot solicita clarificări este 9 decembrie 2022, ora 12.00. Data limită pentru depunerea ofertelor este 19 decembrie 2022, ora 10.00, la secretariatul Primăriei comunei Corunca. Ședința publică de licitație se va desfășura la sediul Primăriei comunei Corunca, în data de 20 decembrie 2022, ora 11.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Incident rutier pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș

Distribuie Direcția Poliția Locală Târgu Mureș fost sesizată vineri, 27 ianuarie 2023, în jurul orei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.