Home / Cultură / Concurs de creație. Scrisori către Moș Crăciun

Concurs de creație. Scrisori către Moș Crăciun

Distribuie

Liga Scriitorilor Români- filiala Mureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Biblioteca Județeană Mureș, continuă proiectul început în anul 2017, pentru descoperirea, promovarea și susținerea unor talente din rândul copiilor, prin organizarea, începând cu 7 noiembrie, a Concursul Național ,,Scrisori către Moș Crăciun”.

Perioada de trimitere a lucrărilor: 07.11.2022 – 07.12.2022. Aflarea rezultatelor 15.12.2021.

Lucrările se trimit prin mail pe adresa : antologiaecou@yahoo.com. Fișierele trimise să fie salvate cu numele elevului și vârsta acestuia și numele cadrului didactic. Concusrul e online.

Condiții de participare:

La concurs pot participa toți copiii din țară, în vârstă de până la 16 ani, prin trimiterea unor scrisori adresate lui Moș Crăciun, sau poezii pe aceeași temă, care să nu depășească 2 (două) pagini, format A4, la adresa de internet: antologiaecou@yahoo.com

Sunt acceptate doar materialel redactate pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, Times New Roman, format WORD. Fiecare material va fi însoțit de datele de contact ale elevului: nume, adresa, clasa, școala, e-mail (elev, cadru diactic sau părinte) și nr. telefon dar și numele cadrului didactic.

Se primesc și desene (1-2) la temă, de mărinea unei pagini format A4 sau Bloc de Desen, ce vor fi trimise la aceeași adresă de mail.

Juriul va acorda premii și diplome în funcție de categoria de vârstă a participanților: 6 ani creație plastică ( pictură, desen, colaj); 7-10 ani, 11-14 ani. 15-18 ani. Câte un premiu special va fi acordat la secțiunea DESEN  și CREAȚIE LITERARĂ de către Biblioteca Județeană Mureș.

Vă dorim tuturor, din toată inima, mult succes!


De asemenea, verificati

Programe de formare profesională prin AJOFM Mureș

Distribuie În cursul anului 2022, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureș a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.