Home / Business / Investiție imobiliară în pregătire în Corunca

Investiție imobiliară în pregătire în Corunca

Distribuie

Conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru „Elaborare PUZ – Construire ansamblu de locuințe”, pe un amplasament din comuna Corunca, sat Corunca, fără număr, titular SC Quality Home Builder SRL, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi marţi – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observaţiile publicului se primesc în termen de zece zile calendaristice de la data publicării anunţului”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Investiție imobiliară de 3,2 milioane de euro, în cartierul ”Unirii” din Târgu Mureș

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.