VIDEO: [arhitectura.6], popas la Reghin în perioada 1-8 decembrie Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

VIDEO: [arhitectura.6], popas la Reghin în perioada 1-8 decembrie

Pregătirile pentru BIENALA [arhitectura.6], eveniment organizat la Reghin de Ordinul Arhitecților din România (AOR) Filiala Sibiu-Vâlcea în parteneriat cu OAR Brașov-Covasna-Harghita și OAR  Mureș,  sunt aproape finalizate.

[arhitectura.6] va poposi în municipiul Reghin în perioada 1-8 decembrie, vernisajul fiind programat duminică, 4 decembrie, ora 15:00 în Piațeta Libertății din Reghin. Reghinenii au posibilitatea timp de o săptămână să descopere cele mai bune proiecte de arhitectură realizate în ultimii doi ani aparținând arhitecților din județele Mureș, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Harghita și Covasna. De asemenea, publicul larg are posibilitatea să  cunoască aritecții și proiectele lor care fac obiectul arhitectura.6.

În cadrul expoziției vor fi expuse cele 104 proiecte selectate în cadrul categoriilor ”Locuire”, ”Restaurare, reabilitare și intervenție pe fondul construit”, ”Dotări comunitare și de producție”, ”Spațiu public”, ”Arhitectură de interior și scenografie”, ”Design de obiect”, ”Proiecte de diplomă” și ”Proiecte de sertar”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE