Mureș: Minivacanța de 1 Decembrie supravegheată de aproape 800 de polițiști Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Mureș: Minivacanța de 1 Decembrie supravegheată de aproape 800 de polițiști

Aproape 800 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Mureș, în perioada minivacanţei de 1 Decembrie, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi drepturilor cetăţenilor.

”Polițiștii mureșeni se vor afla la datorie, în serviciul comunităţii pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Poliţiștii rutieri vor acţiona pe principalele artere din județul Mureș, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la manifestările publice ce se vor desfăşura în această perioadă să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

”Daca plecați de acasă, fiți prevăzători, nu uitați să vă lăsați bunurile asigurate, și mai ales să nu popularizați plecările de acasă pe rețelele de socializare, întrucat hoții sunt vigilenți, iar locuințele rămase nesupravegheate reprezintă direcția lor de acțiune. Pentru o călătorie sigură în condiţiile scăderii temperaturilor şi apariţiei fenomenelor meteo specifice anotimpului rece, polițiștii recomandă conducătorilor de autovehicule să respecte cu maximă stricteţe regulile de circulaţie, să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere şi să respecte regulile de conduită preventivă. Să vă bucurați alături de cei dragi de aceste zile libere!”, mai menționează aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE