Home / Administratie / Finanțări noi, de 2,5 milioane de lei, pentru Sâncraiu de Mureș  

Finanțări noi, de 2,5 milioane de lei, pentru Sâncraiu de Mureș  

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Sâncraiu de Mureș a anunțat, în urmă cu câteva zile, că au fost aprobate două proiecte PNRR, în valoare totală de 2,5 milioane de lei.

”Au fost aprobate proiectele “Eficientizare energetică bloc de locuințe în comuna Sâncraiu de Mureș – strada Principală nr. 205-207” și “Reabilitare și eficientizare energetică a dispensarului veterinar din Sâncraiu de Mureș”, depuse în vederea obținerii de finanțări nerambursabile prin Componenta 5 – „Valul Renovării” și Componenta 10 – „Fondul Local” din cadrul PNRR. O muncă începută în primăvara acestui an când au fost pregătite și depuse cele două proiecte, aduce și primele vești bune odată cu finalizarea procesului de evaluare, prin aprobarea acestora. Implementare celor două proiecte va conduce la o reducere semnificativă a consumului de energie în aceste clădiri”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, Primăria comunei Sâncraiu de Mureș mai are depuse încă cinci proiecte în cadrul acestor componente cu șanse mari de aprobare, pentru care așteptăm finalizarea procesului de evaluare: ”Eficientizare energetică blocuri de locuințe în comuna Sâncraiu de Mureș – etapa II”, ”Reabilitare și eficientizare energetică a dispensarului uman din Sâncraiu de Mureș”, ”Eficientizare energetică a Căminului Cultural din Nazna”, ”Achizitionare și amplasare stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în comuna Sâncraiu de Mureș” și ”Actualizare Plan Urbanistic General Sâncraiu de Mureș și elaborarea în format GIS a acestuia”.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Remember despre Holocaustul mureșean

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a scris vineri, 27 ianuarie 2023, pe pagina sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.