Imagini surprinse la Târgul de Crăciun Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 499 Vizualizări

Imagini surprinse la Târgul de Crăciun

În toiul pregătirilor pentru cea mai așteptată sărbătoare, ești invitat să faci un mic popas în inima orașului, unde găsești toate cele necesare pentru un Crăciun de poveste alături de cei dragi.

Luni, 5 decembrie, la ora 15.00, în Piața Teatrului s-a deschis Târgul de Crăciun întru bucuria familiilor și a celor mici. Aici ai ocazia să alegi cadoul perfect! Zilnic ai dulciuri, decorațiuni, bijuterii, pachete cadou frumos colorate, artizanat sau accesorii handmade din care poți alege, 24 de producători locali sau județele învecinate îți vor satisface orice poftă ce poftești, dacă treci pe la căsuțele Piața Teatrului!

O prezență deja familială târgurilor organizate, Benedek Ervin, din comuna Păsăreni, este prezent cu produse obținute din hârtie reciclată, împletite și răsucite din hârtie de ziar, din reviste sau alte lucruri din hârtie. Proin tot ceea ce face, producătorul atrage atenția asupra stilului de viață Eco, deoarece resursele planetei sunt finite.

Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești de sărbătorile de Crăciun o pereche de mănuși din piele naturală? Szabo Denes, din localitatea Eliseni, Harghita, vine înaintea mureșenilor cu o gamă variată de produse.

Păpuși croșetate manual, cu multă migală și pasiune, pot fi un cadou unicat, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Mickey Mouse, Sponge Bob, Mario, Spiderman, unicorni, detaliile feței și îmbrăcămintei fiecărui personaj sunt redate cu mare atenție pentru a-i da expresivitate.

Pentru serile reci de iarnă, este indicat un ceai fierbinte îndulcit cu Omega Honey,  o miere care a adus diferență benefică în viața multora, după cum susțin producătorii. O miere bazică, care se luptă împotriva cancerului și nu schimbă gustul cafelei sau a ceaiurilor, un antibiotic natural, suport pentru mulți dintre noi în perioada Covid, o căpăceală care potejează sănătatea gingiilor și întăreşte imunitatea, ne asigură producătorii.

Tot pentru sezonul rece este de mare ajutor folosirea produselor cu lavandă, parfumul lavandei relaxează, dar în același timp calmează și curăță pielea, având efect antibacterian și antifungic.

La finalul plimbării, poți cumpăra un langoș pufos prăjit în mod tradițional în baie de ulei, lângă o cafea cu parfum de aer rece, cu aromă de decembrie.

Alți producători locali care te îmbie la cârnați, vin fiert, ceai fierbinte, mezeluri, murături, mici prăjituri vegane, îi găsești în Piața Trandafirilor. Și dacă tot ai gustat câte ceva, poți bate la ușa Căsuței lui Moș Crăciun să-l întrebi, eventual, ce fursecuri să-i lași sub bard când va veni.

Târgul de Crăciun este deschis între orele 15.00-21.00 în timpul săptămânii și între orele 11.00-21.00 în zilele de sâmbătă și duminică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE