Home / Cultură / ”Împreună pentru Veronica!”, concert caritabil de colinde la Reghin

”Împreună pentru Veronica!”, concert caritabil de colinde la Reghin

Distribuie

Solista de muzică populare Maria Neag, membră a Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, organizează în această seară, la Reghin, un concert caritabil de colinde. Intitulat ”Împreună pentru Veronica”, concertul din această seară, de la ora 18.00, de la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară” aduce pe scenă Grupul Mureșencele (Maria Neag, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea, Leontina Pop), Ansamblul ”Roata Stelelor” coordonat de Maestrul Puiu Râmba, Cornelia Ardelean și Florentin Archiudean, Corala ”Petru Maior”, Grupul ”Anotimpuri”, Grupul Mureșenii, Sorin Pantea, Ana Crișan, Anca Branea, Florin Vos, Maria Neag, Adriana și Neluțu Maior, Mihaela Botoș Lateș. Invitat special al concertului prezentat de Andrei Romanică va fi Grupul coral ”Ecclesia” al preoților Protopopiatului Ortodox Reghin, dirijor pr. dr. Vasile Fărcaș. Intrarea la spectacol se face pe bază de donație.

„Dificultățile la care ne expune viața, uneori sunt greu de depășit și peste puterile noastre. Dar, împreună, putem reuși deoarece ,,unde-s mulți, puterea crește”. Într-un moment de cumpănă a vieții este și Veronica Șulea, o tânără frumoasă, de doar 21 de ani care, în urma unui grav accident de circulație are nevoie de ajutorul nostru, pentru recuperare, costurile fiind foarte mari. Un gând, trimis de la Dumnezeu, a fost să organizez acest Concert caritabil de colinde. Apelez la bunătatea dumneavoastră și vă aștept cu drag, alături de artiști cunoscuți și iubiți de publicul spectator, cu participarea extraordinară a Coralei Petru Maior și a Grupului coral ,,Ecclesia” al preoților din protopiatul Reghin, în data de 6 Decembrie, de Sfântul Nicolae, la Casa de Cultură ”Eugen Nicoară” din Reghin , de la ora 18.00. Mulțumesc pentru sprijin Primăriei Municipiului Reghin, conducerii Casei de Cultură, partenerilor media și colegilor de scenă”, a spus solista Maria Neag.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Investiție imobiliară de 3,2 milioane de euro, în cartierul ”Unirii” din Târgu Mureș

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.