Home / Administratie / Investiție importantă pentru comunitatea din Răstolița

Investiție importantă pentru comunitatea din Răstolița

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Răstolița, titulara proiectului ”Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Răstolița, județul Mureș – rest de executat”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Răstolița, satele Răstolița, Andreneasa, Borzia, Gălăoaia, Iod.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecție Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

CIUDĂȚENIE ”à la Târgu Mureș”. Revelionul din decembrie 2022 promovat în februarie 2023!

Distribuie Un promo la Revelionul în Stradă organizat în data de 31 decembrie 2022 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.