Home / Administratie / Extindere de canalizare în Hădăreni

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Extindere sistem de canalizare în satul Hădăreni, comuna Chețani, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Chețani, satul Hădăreni.

”Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul titularului de proiect, Comuna Chețani din comuna Chețani, satul Chețani, strada Principală nr. 51, județul Mureș, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 12.00. Observaţiile publicului se primesc prin poștă: municipiul Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, e-mail office@apmms.anpm.ro sau fax 0265-314.985”, se precizează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Precizări despre eliberarea unei noi cărți de identitate

Distribuie Pentru a evita apariția unor situații neplăcute, vă recomandăm să verificați data la care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.