Târg de Crăciun la Palatul Culturii Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Târg de Crăciun la Palatul Culturii

Crăciunul se apropie, iar fascinația oamenilor pentru ornamente și decorațiuni festive este tot mai mare. Așadar, târgul artizanal și de obiecte de design Craft Christmas by Herbio se va organiza anul acesta la Palatul Culturii, în perioada 9-11 decembrie, tocmai pentru a oferi tuturor ocazia să se bucure și să achiziționeze obiecte ce fac sărbătorile de iarnă mai vii și mai încântătoare.

„Scopul târgului este de a pune în valoare meșteșugarii și artizanii locali care produc cadouri unice și de a le oferi oamenilor din Târgu Mureș posibilitatea de a descoperi cadouri interesante, dar în aceeași măsură și susținerea antreprenorilor transilvăneni cu apropierea sărbătorilor. Și anul acesta Herbio organizează un Târg de Crăciun în aula Palatului Culturii, unde vizitatorii vor putea admira și cumpăra produse unice și de calitate din mâinile mai multor meșteri transilvăneni. Scopul târgului este de a prezenta creațiile micilor producători, prezentarea acestora unui public cât mai larg și de a încuraja locuitorii din Târgu Mureș să evite centrele comerciale pentru achiziția de cadouri deosebite. În același timp, evenimentul este o modalitate de a intra în atmosfera sărbătorilor, a pregătirilor și a entuziasmului care le precede. În timpul târgului, vizitatorii vor avea ocazia să deguste vin fiert șisă discute cu creatorii, în timp ce se vor întoarce acasă cu cadouri cu adevărat unice”, se precizează în descrierea evenimentului.

Acesta va avea loc în foaierul Palatului Culturii începând de vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 – 20.00. Apoi sâmbătă, 10 decembrie, între orele 10.00 – 20.00 și duminică, 11 decembrie, între orele 10.00 – 14.00.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE