Workshop dedicat angajatorilor, în beneficiul studenților, la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Workshop dedicat angajatorilor, în beneficiul studenților, la UMFST

Sediul Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” a găzduit luni, 5 decembrie, cu prilejul Zilelor UMFST 2022, o masă rotundă intitulată ”Student Go Pro – Soft Skills for Smart Career”, la care au fost invitați să participe reprezentanți ai unor companii din zona de HR ”pentru identificarea competențelor de tip Soft Skills cerute pe piața muncii în domeniile în care UMFST derulează programe de studii.”

”GoPro este, în domeniul camerelor video de acțiune, cam ce era Xerox odată pe piața copiatoarelor. Branduri devenite iconice. La UMFST, ”Student Go Pro – Soft Skills for Smart Career” este un titlu lung, dar cuprinzător, pentru un workshop dedicat angajatorilor, în beneficiul studenților”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Conform sursei citate, tema evenimentului s-a referit la ”competențele de tip Soft Skills dobândite pe parcursul studiilor universitare, pentru cei care vor fi adevărat competitivi în companiile în care vor lucra.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE