<strong>Colinde pentru sănătatea lui Rareș Emanuel</strong> Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

Colinde pentru sănătatea lui Rareș Emanuel

Parohia Goreni, protopopiatul Reghin a găzduit duminică, 11 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, concertul caritabil de colinde intitulat „Împreună pentru Rareș Emanuel”. Evenimentul a fost organizat la inițiativa părintelui paroh și a interpreților de muzică populară Claudiu și Emanuela Coasta la care au onorat cu prezența grupuri de colindători din localitățile aparținătoare comunei Batoș.

„Concertul a debutat cu un cuvânt duhovnicesc adresat membrilor familiei lui Rareș care, în vârstă de doar șase ani, suferă de o boală gravă – cancer osos. Apoi, a fost explicată pe scurt semnificația colindelor, după care toți cei prezenți au fost îndemnați să îi fie alături prin rugăciune, dar și prin orice donație sau faptă bună, după posibilitatea fiecăruia. În continuare, au vestit Nașterea Domnului și au adus bucurie în sufletele credincioșilor zece cete de colindători: Ansamblul „Roata Stelelor”, Corul bisericii din parohia Batoș, Corul bisericii din parohia Goreni, „Dăscălițele”, Grupul săsesc „Cunună de trandafiri” din Batoș, Corul bisericii din parohia Dedrad, Corul bisericii din parohia Uila, Grupul tinerilor ortodocși din Goreni, elevii Școlii Primare din Goreni și, nu în ultimul rând, Emanuela și Claudiu Coasta, alături de tinerele talente mureșene”, a precizat părintele paroh Daniel Rus.

La final, părintele paroh a mulțumit artiștilor, invitaților și tuturor celor prezenți. Apoi, primarul comunei Batoș, Dinu Cotoi, a transmis un cuvânt de întărire familiei lui Rareș, mulțumindu-le celor prezenți pentru implicarea în cadrul acestui eveniment caritabil.

Sursă foto: www.reintregirea.ro

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE