Home / Luduș / Expoziție de păsări și animale mici la Luduș

Expoziție de păsări și animale mici la Luduș

Distribuie

Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” cu sediul în orașul Luduș, reprezentată prin președintele Teodor Sebastian Avram intră în cel de-al 12-lea an de activitate, timp în care s-a remarcat prin rezultate bune la nivel local, național și internațional. La Luduș, pentru derularea în bune condiții a manifestărilor specifice, Asociația a solicitat Primăriei orașului Luduș să încheie un protocol de colaborare pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023, cu scopul de a promova la nivel local, județean și național atât crescătorii de păsări și animale mici, cât și păsările și animalele acestora.

În Raportul de aprobare privind Protocolul de colaborare încheiat între autoritatea publică și Asociația condusă de Teodor Sebastian Avram, primarul Cristian Moldovan și-a argumentat inițiativa cu prevederile articolului 2 din Ordonanța Guvernului nr. 62/2000, cu privire la asociații și fundații și articolului 129, articolului 139 și articolului 196 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul Administrativ.

În Raportul de specialitate la proiectul de hotărâre, consilierul juridic Mihai Paul Precup a făcut cunoscut că: „În cadrul colaborării, autoritatea publică locală va pune la dispoziția organizatorului spațiul (platforma) din fața Sălii de sport a orașului Luduș situată în strada Pieței, în vederea derulării în data de 5 februarie 2023, 5 martie 2023, 2 aprilie 2023, 7 mai 2023, 4 iunie 2023, 2 iulie 2023, 6 august 2023, 3 septembrie 2023, 1 octombrie 2023, 5 noiembie 2023 și 3 decembrie 2023, a unor expoziții de păsări și animale mici”.

În cadrul Protocolului de colaborare, Asociația se obligă: „Să organizeze târgurile și expozițiile programate, să respecte legislația în vigoare, să deruleze activități de informare și promovare a activităților asociației”. În același timp, Primăria orașului Luduș se obligă să pună în mod gratuit la dispoziția asociației spațiul solicitat și la datele prevăzute în Protocol, 8-10 decembrie pentru organizarea Expoziției Cupa Ardealului ediția a VI-a, în interiorul Sălii de sport.

Prezentat în ședința Legislativului local din 29 noiembrie 2022, proiectul de hotărâre privind Protocolul de colaborare încheiat între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.