Finanțări de peste un milion de euro pentru două proiecte PNRR la Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

Finanțări de peste un milion de euro pentru două proiecte PNRR la Sărmașu

Primarul orașului Sărmașu, ec. Valer Botezan, a semnat vineri, 16 decembrie, la sediul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, două contracte de finanțare prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Potrivit informațiilor furnizate în aceeași zi de către deputatul Dumitrița Gliga, președintele interimar al PSD Mureș, cele două contracte de finanțare au ca obiect ”achiziția a două autobuze nepoluante pentru asigurarea unui transport public în comun, necesare pentru asigurarea unui transport public în colaborare cu primăriile din vecinătate și asigurarea unei Zone Urbane Funcționale în jurul Sărmașului” și ”elaborarea/ actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană, necesare pentru o planificare urbană durabilă și scurtarea timpului de eliberare a documentațiilor de urbanism.”

Cele două finanțări au valoarea de 972.000 de euro, respectiv 207.000 de euro.

În aceeași postare făcută pe pagina proprie de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga a menționat că proiectele finanțate prin PNRR vin după alte două proiecte aprobate ”a căror finanțare a fost obținută în acest an pe Programul ”Anghel Saligny” care au în vedere retehnologizarea stației de epurare în vederea măririi capacității pentru preluarea extinderii rețelei de canalizare pe satele Balda, Sărmășel și Sărmășel Gară și asfaltarea drumului de legătură cu limita județului Cluj.

”Orașul Sărmașu a început, în urmă cu doi ani, o altă etapă, de modernizare și dezvoltare continuă. Felicitări, dumnule primar Valer Botezan!”, a mai transmis deputatul Dumitrița Gliga, care s-a aflat alături de primarul Valer Botezan în momentul semnării celor două contracte de finanțare.

”Primele două contracte au fost semnate. Mulțumesc doamnei deputat Dumitrita Gliga pentru respect, susținere și implicare în dezvoltarea comunității sărmășene!”, a scris și primarul orașului Sărmașu, pe pagina proprie de Facebook.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE