Home / Economic / Oblio Discounter Târgu Mureș. Magazinul cu prețuri neașteptat de mici și fără card de acces

Oblio Discounter Târgu Mureș. Magazinul cu prețuri neașteptat de mici și fără card de acces

Distribuie

Deschis în toamna acestui an, pe strada Depozitelor la numărul 20, magazinul Oblio Discounter le oferă mureșenilor produse la prețuri foarte bune. Multe dintre mărfurile comercializate aici au cele mai bune prețuri din oraș, mai mici chiar decât la Hypermarketu-rile cunoscute pentru prețurile avantajoase.
La Oblio Discounter poți alege, zilnic, dintr-o gamă variată de produse, din zona de mărfuri alimentare, nealimentare, băuturi, congelate, cosmetice, detergenți, produse de curățenie, hârtie etc
Magazinul se adresează atât persoanelor fizice, care caută să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care vor să-și aprovizioneze propriile afaceri, cum sunt magazinele alimentare, restaurantele, cafenelele sau sediile sociale.
Foarte important, la Oblio Discounter nu este nevoie de card pentru acces și nu e necesar să cumperi o cantitate minimă de produse.
Oblio Discounter este mereu o variantă bună datorită promoțiilor și reducerilor aplicate la achiziționarea unui produs în multiple bucăți, devenind astfel un partener în piața de retail din Târgu Mureș, pentru societățile care au nevoie să își aprovizioneze afacerea, indiferent că este vorba de alte magazine alimentare sau din zona Horeca.
În saptamana 19-24 decembrie, Oblio Discounter oferă 10% reducere la toate articolele de Crăciun, semnalizate prin eticheta roz în magazin și un CADOU de la Moșu. În 22 și 23 decembie la cumpărături în magazinul Oblio Discounter primeşti GRATUIT o punguţă cu dulciuri, indiferent de valoarea bonului tău de cumpărături. Cadourile sunt oferite în limita stocului de cadouri disponibile în magazin.

 

De asemenea, verificati

Au început să înflorească bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Distribuie Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.