Ajutor de minimis pentru Târnava Sighișoara Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Ajutor de minimis pentru Târnava Sighișoara

Conducerea societății Târnava SA Sighișoara a anunțat, recent, prin intermediul unui comunicat de presă, lansarea proiectului ”Centru de Inovare, Cercetare și Transfer Tehnologic – “Nano For Health & Clean Environment”, înscris în cadrul Măsurii ”Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027, versiunea aprobată de Comisia Europeană.

Proiectul va fi derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu ADR Centru în data de 25 noiembrie 2022, prevede acordarea de sprijin financiar, sub formă de ajutor de minimis, și va fi finalizat în data de 31 mai 2023.

”Valoarea totală a proiectului este de 331.900 de lei, din care 298.710 de lei total fonduri acordate și 33.190 de lei contribuție proprie”, se menționează în comunicat.

Înființată în februarie 1949, compania Târnava SA din Sighișoara a fost una din primele fabrici de cămăși din România fiind privatizată în 1996, cu capital întreg românesc.

Dispunând de personal calificat și utilizând materii prime de înaltă calitate, Târnava SA s-a impus ca un producător competitiv de cămăși bărbătești și bluze de damă, atât pe piața internă, cât și pe cea externă. Societatea colaborează cu firme de prestigiu din Germania, Italia, Franța, Danemarca etc.”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE