FOTO: Târg de Crăciun în curtea Inspectoratului Școlar Județean Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 585 Vizualizări

FOTO: Târg de Crăciun în curtea Inspectoratului Școlar Județean Mureș

Curtea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a găzduit luni, 19 decembrie, timp de două ore, în intervalul orar 12.00 – 14.00, prima ediție, pilot, a unui Târg de Crăciun.

Evenimentul s-a bucurat de participarea mai multor unități de învățământ mureșene, cu standuri unde s-au comercializat atât preparate culinare de sezon, gătite în propriile cantine, cât și decorațiuni și alte produse hand-made concepute special pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă.

”Mă bucur să vă văd în număr atât de mare la Inspectoratul Școlar Județean Mureș în curte, pentru că am gândit pentru voi și pentru sufletele noastre, ale tuturor, prima ediție, pilot, a Târgului de Crăciun. Mulțumesc domnilor și doamnelor directori care au răspuns ”prezent” la această inițiativă, vă mulțumesc vouă, elevi și profesori, colegilor mei, că ați înțeles că în această săptămână, și nu numai, trebuie să fim mai buni și mai deschiși la suflet, iar prezența voastră aici nu face altceva decât să ne responsabilizeze pe toți cei care răspundem de destinele învățământului din județul Mureș”, a transmis prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, inspectorul școlar general al județului Mureș.

În cazul în care ediția pilot a Târgului de Crăciun se va ridica la nivelul așteptărilor din partea organizatorilor, evenimentul va avea loc și în anul 2023, într-o formă mai extinsă.

”Este ediția pilot în acest an, iar dacă lucrurile vor ieși așa cum trebuie, și am nădejde că ele vor ieși foarte bine pregătite, anul viitor vom extinde evenimentul la nivelul întregului județ. Să vă bucurați de această zi, să vă bucurați de această săptămână, să vă bucurați de sărbătorile care vin, și 2023 să vă aducă multă fericire și liniște”, a mai afirmat inspectorul școlar general al județului Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE