La Oblio Discounter Târgu Mureș, dulciuri CADOU pentru clienți! Economic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

La Oblio Discounter Târgu Mureș, dulciuri CADOU pentru clienți!

În 22 și 23 decembie la cumpărături în magazinul Oblio Discounter, de pe str. Depozitelor 20, clienții primesc GRATUIT o punguţă cu dulciuri, indiferent de valoarea bonului de cumpărături (cadourile sunt oferite în limita stocului de cadouri disponibile în magazin).
De asemenea, în săptămâna 19-24 decembrie, Oblio Discounter oferă 10% reducere la toate articolele de Crăciun, semnalizate prin eticheta roz în magazin.
Deschis în toamna acestui an, pe strada Depozitelor la numărul 20, magazinul Oblio Discounter le oferă mureșenilor produse la prețuri foarte bune. Multe dintre mărfurile comercializate aici au cele mai bune prețuri din oraș, mai mici chiar decât la Hypermarketu-rile consacrate.
La Oblio Discounter puteți alege, zilnic, dintr-o gamă variată de produse, din zona de mărfuri alimentare, nealimentare, băuturi, congelate, cosmetice, detergenți, produse de curățenie, hârtie etc.
Magazinul se adresează atât persoanelor fizice, care caută să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care vor să-și aprovizioneze propriile afaceri, cum sunt magazinele alimentare, restaurantele, cafenelele sau sediile sociale.
Foarte important, la Oblio Discounter nu este nevoie de card pentru acces și nu e necesar să cumperi o cantitate minimă de produse.
Oblio Discounter este mereu o variantă bună datorită promoțiilor și reducerilor aplicate la achiziționarea unui produs în multiple bucăți, devenind astfel un partener în piața de retail din Târgu Mureș, pentru societățile care au nevoie să își aprovizioneze afacerea, indiferent că este vorba de alte magazine alimentare sau din zona Horeca. Însă, aceleași promotii cu preț mai mic pentru mai multe bucăți cumpărate dintr-un produs, sunt deopotrivă adresate și persoanelor fizice care vor să își aprovizioneze casa cu mai multe bucăti, făcând economie considerabilă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE