Soós Zoltán, o nouă gafă de comunicare pe Facebook Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1426 Vizualizări

Soós Zoltán, o nouă gafă de comunicare pe Facebook

”Mai multe municipalități din zona 2 se confruntă cu probleme similare și, din păcate, depindem de ADI Ecolect în această situație, ei fiind responsabili”, a anunțat luni, 19 decembrie, pe pagina sa de Facebook, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Nici PR-ul care a întocmit informarea și nici primarul nu au observat însă că textul conține o gafă, respectiv faptul că nu poate fi vorba despre ”mai multe municipalități din zona 2” din cadrul proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Solide în județul Mureș”, pe scurt SMIDS.

Zona 2 din cadrul SMIDS, așa cum e definită pe pagina web a ADI Ecolect Mureș, www.adiecolectms.ro, are în componență un singur municipiu (Târgu Mureș), un oraș (Miercurea Nirajului) și 16 comune (Band, Bereni, Corunca, Eremitu, Ernei, Glodeni, Gornești, Hodoșa, Livezeni, Mădăraș, Măgherani, Pănet, Sâncraiu de Mureș, Sângerogiu de Mureș, Sântana de Mureș și Vărgata).

Prin urmare, nu poate fi vorba despre ”mai multe municipalități din zona 2” ci, eventual, despre ”mai multe UAT-uri” sau ”mai multe localități” sau ”mai multe ”autorități publice locale.”

Neglijența comunicatorilor care nu stăpânesc îndeajuns de bine termenii din domeniul administrației publice este cu atât mai mare cu cât la 19 ore (!!!) de la postare (19 decembrie, ora 15.06), gafa nu a fost corectată (20 decembrie, ora 10.06).

Alex TOTH

PS. La aproape 24 de ore de la postarea inițială, cineva din echipa primarului a efectuat, în sfârșit, corectura, astfel încât formularea nouă are următorul conținut: ”Mai multe primării din zona 2”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE