Automobile Bavaria preia de la grupul românesc Aliat dealerul BMW din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 915 Vizualizări

Automobile Bavaria preia de la grupul românesc Aliat dealerul BMW din Târgu Mureș

După o dezvoltare durabilă de peste de 22 de ani a business-ului în domeniul auto, Grupul Aliat din Tîrgu-Mureș a încheiat un acord cu Automobile Bavaria pentru cedarea activității XCARS, dealerul de BMW al grupului, începând cu 1 Ianuarie 2023.

XCARS, cel mai tânăr business al companiei Aliat, a fost fondat în urma cu 5 ani printr-o investiție complet nouă realizată la standardele de marcă BMW, aceasta fiind și la ora actuală

Domnul Alin Mureșan, proprietarul grupului Aliat, a declarat: „Într-un sector extrem de competitiv și o perioada foarte scurtă am reușit să startăm și scalăm dealer-ul BMW, dar cel mai important, am construit o echipă și practici redutabile, performante și relații de încredere și de respect cu toți  clienții noștri. Într-o perioadă cu multe provocări, în care mulți actori locali se concentrau pe depășirea acestora, noi, pe baza relației deosebit de valoroase construite cu clienții, am reușit o creștere sănătoasă și constantă. Am încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri cu 34% mai mare față de performanța înregistrată înainte de pandemie, în 2019. Mulțumesc echipei puternice care a făcut această performanță posibilă!”

Grupul Aliat va opera în continuare Aliat Auto – vanzari si service Mercedes-Benz, service Autorizat Maybach & SLR si  Aliat AMS – vanzari Volkswagen si service Volkswagen, Audi, Skoda și Seat.

În cei peste 20 de ani de activitate, Aliat s-a definit prin calitatea investițiilor și serviciilor, căutând mereu să se îmbunătățească. Confirmarea a fost succesul important pe piața locală.

Investiții greenfield independente, fie că vorbim despre Mercedes-Benz, Volkswagen sau BMW au crescut rapid și s-au  transformat în performeri redutabili, stabilind repere importante pe piața locală. Dacă ar fi să amintim fie și numai faptul că în curtea Aliat se află singurul service autorizat Mercedes SLR și Maybach din România și ar fi suficient pentru a demonstra profesionalismul și seriozitatea cu care compania și-a tratat partenerii. Nu în ultimul rând, Aliat a coalizat în jurul său un grup de aproape 300 de profesioniști, oameni care nu doar vând produse sau servicii ci se pun, prin tot ceea ce fac, în slujba comunității, a binelui ei. În egală măsură, compania a răspuns întotdeauna apelurilor comunității locale, implicându-se activ în numeroase proiecte, fie că acest lucru a fost reflectat în mijloacele de informare sau nu. La Aliat oamenii au considerat întotdeauna că este mai important să faci decât să spui că ai făcut.

”Noi vom continua să livram servicii de cea mai bună calitate cu dorința ca, împreună cu alți colegi din industrie, să ridicăm standardul general al acestui sector de activitate în România. Vom genera valoare în mod sustenabil, atât pentru clienții noștri cat și pentru comunitate” a adăugat domnul Alin Mureșan.

Grupul Aliat a fost asistat pe parcursul întregului proces de tranzacție de o echipă integrată de consultanți și avocați ai PwC România și D&B David și Baias, care a inclus servicii de asistență de tip M&A/ lead-advisory,  asistență juridică și fiscală.

Cumpărătorii au fost asistați de echipa de avocați ai Voicu, Georgescu şi Asociaţii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE