Bee Rider premiat la Gala Campionilor Federației Române de Motociclism. 10 titluri de campion național al României Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

Bee Rider premiat la Gala Campionilor Federației Române de Motociclism. 10 titluri de campion național al României

Foto Andrei Mînzu

Ce poți să mai spui despre Andrei, când urcă pe motor? Doar că e pur și simplu cel mai bun.

Mureșenii au primit un cadou de Crăciun inedit. Gala Campionilor Federației Române de Motociclism l-a premiat pe motociclistul Andrei Poponuț, care are în palmares 10 titluri de campion național al României. Tânărul și-a definit identitatea publică cu un brand personal, Bee Rider. Are 21 de ani, iar motocicleta pentru el este un stil de viaţă, este sportul care l-a disciplinat să își stabilească obiective şi să muncească pentru a le atinge.

„Sunt multiplu campion național la motociclism viteză, motocross și  supermoto și, din foarte multe puncte de vedere,  nu sunt un om normal. M-am născut prematur cu o formă de paralizie cerebrală, sunt dislexic, am 50 de kilograme cu tot cu combinezon, nu aud bine, am căzut în cap de la zece metri înălțime la motocross, am avut nenumărate operații  de reparat oase și încheieturi, însă am trecut peste toate pentru a fi acolo unde iubesc să fiu: pe pista de curse”, se recomandă Andrei.

 Fii Partener Bee Rider în sezonul 2023

A fi sportiv de valoare implică, în sine, anumite calități precum ambiție, curaj, organizare, determinare și spirit de competiție, atribute pe care nu i le poate răpi nimeni. Acestea sunt garanția celor care investec în Beerider. Este un multiplu campion național atipic pentru sportul românesc, datorită, în primul rând,  modestiei de care dă dovadă. Și-a început cariera de sportiv la doar 6 ani, iubește grila de start, mirosul de benzină, zgomotul infernal  al motorului turat, adoră să-i treacă asfaltul pe lângă ureche cu 200 de kilometri la oră și nu se dă bătut până când nu ajunge să își îndeplinească visul: acela de a concura în Word Superbike, unde o etapă costă 50.000 de euro.

Pentru a ajunge, însă, mai are de trecut două hop-uri, respectiv Campionatul European Alpe Adria și Campionat Național al României, ceea ce îl costă 100.000 de euro/an.

 “Dacă vrei să ieși cu firma ta din anonimat, vino cu mine  pe drumul spre podium, am loc pentru tine  pe motocicleta mea! Sau pe combinezon, pe cască, în social media cu fanii mei sau vin eu la tine,  să le arătăm tuturor cum este un campion! Lasă excelurile și anunțurile în ziar, ”gugăl ads”  și bannerele în oraș și hai cu mine în lumea super-vitezei,  învăluie-ți brandul în adrenalină  și dă un boost de imagine companiei tale”, sfătuiește Andrei potențialii sponsori.

Imaginea sponsorilor se va plimba prin lume pe motocicleta de concurs și vor întoarce priviri, pe echipamentele sau hainele de zi cu zi ce vor fi purtate de Andrei și întregul staff, pe pagini de facebook cu share-uri si filme pe youtube sau video sau chiar livestreamining-uri, s-ar aduna mii de lead-uri și s-ar putea împărți mii de samples-uri.

De ce Bee Rider?!

Legătura lui Andrei cu albinele este una foarte specială, după cum ne povestește. Încă din copilărie a avut un sprijin de nădejde în albinele pe care tatăl lui le creștea, pentru a-l putea întreține și ajuta să facă sportul pe care îl iubea: motociclismul! Tot albinele i-au clădit și caracterul: iubește hărnicia, consideră că munca este singura cale către succes,  crede în integritate, loialitate și prietenii durabile!

„Pe aceste principii ne construim și parteneriatele, cu muncă multă, încredere reciprocă  și fără ”ajustări din pix”: nu putem clădi nimic pe minciună! Doar așa vom fi cei mai buni în ceea ce facem și vom deveni  o sursă de inspirație pentru toți cei harnici și perseverenți”, adaugă Andrei.

Felicitări părinților care l-au ajutat pe Bee Rider să găsească calea spre luarea unor decizii corecte în dezvoltarea de abilități compatibile cu firea lui! Felicitări sponsorilor care au crezut în el și l-au ajutat în sezonul trecut, ACSRU Racing Team, RETA COM, Rebelhorn, Asfalt Uscat, HJC Helmets, Motul Romania, FG Fitness & BJJ Academy AndreiRacing S.R.L.

Cartea de vizită Bee Rider

În supermoto:

Campion Național

Locul 3 în Campionatul European

Locurile 2 și 3 în Campionatul Est-European

La Motocross:

Multiplu Campion Național

Locul 28 la Campionatul Mondial de Junior

Locul 10 cu echipa României în Campionatul Mondial de Junior

La Motociclism Viteză: Multiplu Campion Național

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE