Home / Administratie / Ședință extraordinară ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Ședință extraordinară ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Distribuie

                                        DISPOZIŢIA NR.588

din 21 decembrie 2022

privind convocarea, de îndată, a Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş,

Considerând îndeplinite circumstanțele menționate în cuprinsul art.681 din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare,

În temeiul prevederilor art.178 alin. (2), art.179, coroborat cu art.134 alin.(1) lit.a), alin. (4), alin. (5) lit. a), a^1) și a^2), art. 135 și art.196 alin.(1) lit.b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

dispune:

Art.1. (1) Se convoacă, de îndată, plenul Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară pentru data de 22 decembrie 2022, ora 13.00, care se va desfășura în sistem de videoconferință, on-line.

(2) Proiectul propus al ordinii de zi a ședinței extraordinare, convocată de îndată, este prevăzut în anexa, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art. 2. (1) Caracterul public al ședinței consiliului județean se asigură prin transmiterea acesteia pe platforma de socializare facebook a instituției.

(2) Prevederile Secțiunii 61 Reguli speciale din Capitolul IV Funcționarea Consiliului Județean Mureș din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare, devin aplicabile.

Art.3. Prezenta dispoziție se aduce la cunoștință publică prin mass-media locală și prin afișare pe pagina de internet a autorității și se comunică secretarului general al județului, consilierilor județeni, direcțiilor, serviciilor și compartimentelor independente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.

PREȘEDINTE                                                                                           Contrasemnează

Péter Ferenc                                                                                     SECRETAR GENERAL

                                                                                                                 Paul Cosma

Anexa la Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Mureș

nr.588/21.12.2022

PROIECTUL ORDINII DE ZI

a ședinței extraordinare, convocată de îndată, a Consiliului Județean Mureș

din 22 decembrie 2022

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Mureș pentru anul 2022

                 Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri în vederea realizării obiectivului de investiție – Clădire centru de arși în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

                 Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru stabilirea unor măsuri privind salarizarea personalului din cadrul Consiliului Județean Mureș și al unor instituții publice subordonate, în anul 2023

Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru modificarea hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.7/2019 privind stabilirea unor măsuri de organizare a aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș, cu modificările ulterioare

       Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri în vederea realizării proiectului: “Modernizarea Aeroportului Transilvania-Târgu Mureș cu includerea obiectivelor din Master Planul General de Transport-Extindere pistă decolare/aterizare”

        Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri în vederea realizării proiectului: “Modernizarea Aeroportului Transilvania-Târgu Mureș cu includerea obiectivelor din Master Planul General de Transport-Extindere terminal-Etapa II”

Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri în vederea realizării proiectului: “Achiziționare Echipamente de Siguranță pentru Aeroportul Transilvania-Târgu Mureș”

Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei „Clădire cu funcțiuni medicale – Construire și dotare compartiment terapie intensivă, boli infecțioase – Spitalul Clinic Județean Mureș, desființare corpuri C6,C8, C9, str. Gheorghe Doja nr.89, Târgu Mureș – faza SF”

                Inițiator: Ovidiu Georgescu, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș

  • Întrebări, interpelări, răspunsuri, opinii.

PREȘEDINTE

Péter Ferenc                       


De asemenea, verificati

Accident pe strada Iernuțeni din Reghin

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 2 februarie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.