Aeroportul Transilvania, număr de pasageri modest în noiembrie Administrație
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 611 Vizualizări

Aeroportul Transilvania, număr de pasageri modest în noiembrie

Aeroportul Transilvania continuă să se situeze în partea a doua a clasamentului după numărul de pasageri. În luna noiembrie, potrivit datelor Asociației Aeroporturilor din România date publicității în 23 decembrie a.c., numărul de pasageri înregistrat pe aeroportul de la Vidrasău a fost de 14.198.

Primele locuri sunt ocupate în continuare de Aeroportul Internațional Henri Coandă (1 milion), Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (198.842), Aeroportul Internațional Iași (96.794) și Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara (91.485).

Traficul de pasageri a înregistrat creșteri față de lunile similare din 2020 și 2021, ani pandemici, însă continuă să fie mai scăzut față de aceeași lună din 2019.

Vă reamintim că președintele CJ Mureș, Péter Ferenc a anunțat proiecte de investiții la aeroport pentru anul viitor. Dacă vor avea ca efect creșterea numărului de pasageri, rămâne de văzut, mai ales că concurența se anunță tot mai dură – se deschide Aeroportul Brașov, iar Sibiul și Clujul derulează, de asemenea, inevstiții importante.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE