Home / Slider / Furt de alimente, cosmetice și alimente dintr-un imobil din Band

Furt de alimente, cosmetice și alimente dintr-un imobil din Band

Distribuie

La data de 24 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”În fapt, în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2022, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe produse alimentare, cosmetice și elemente de vestimentație dintr-un imobil de pe raza comunei Band, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 de lei. În urma investigațiilor efectuate, la data de 24 decembrie 2022, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.