18 Gym, 8 ani de transformări uimitoare. ”La mulți ani sănătoși”, vă urează renumitul centru de fitness. Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1949 Vizualizări

18 Gym, 8 ani de transformări uimitoare. ”La mulți ani sănătoși”, vă urează renumitul centru de fitness.

Centrele de fitness 18Gym încheie anul 2022 cu promisiunile onorate. La Târgu Mureș, Cluj, București, Brașov, Iernut, săli moderne de fitnees le oferă iubitorilor de mișcare locul ideal pentru construirea unui stil de viață sănătos. O sală nouă a fost deschisă în toamnă, chiar în centrul Municipiului Târgu Mureș.
”Povestea noastră, povestea 18Gym, a început în urmă cu 8 ani chiar aici, în Târgu Mureș, într-o sală de fitness micuță, care treptat s-a dezvoltat și a reușit să obțină peste sute de rezultate și transformări uimitoare alături de cei mai profesioniști antrenori personali. Iubim orașul acesta, iubim oamenii și iubim faptul că sportul și un stil de viață sănătos au devenit acum aproape cele mai importante lucruri pentru mulți dintre voi ”, spun fondatorii și administratorii 18 Gym, Vlad si Alexandra Ronea.
La Târgu Mureș 18 Gym are deschide trei săli, Tudor Aleea Carpați și, mai nou, Mures Mall. 1
Sala cu 𝐧𝐮𝐦ă𝐫𝐮𝐥 𝟑 din oraș, cu o suprafață de 𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝐦𝐩, a fost concepută și gândită în așa fel, încât atunci când treceți de pragul primei uși, simțiți cum toate eforturile investitorului au fost făcute pentru voi. Sala a adus cele mai profesionale aparte fitness, cel mai inovativ design și cei mai pregătiți oameni, pentru a obține rezultatele dorite!
De asemenea, zona de Beauty cu servicii de remodelare corporală și epilare definitivă, solar, saună, chiar și înfrumusețare facială, stau la dispoziția publicului.
”Suntem, ca și voi, uimiți de cât de ambițioși și cât de motivați au fost și sunt clienții noștri și dorim ca experiența pe care o au alături de noi în cele 3 centre de fitness deschise deja în oraș, să ajungă la cât mai mulți oameni și să reușim împreună, să transformăm Târgu Mureșul, în cel mai sănătos și activ oraș din județ ”, spun frații Ronea, Vlad si Alexandra.
Misiunea aceasta, de a oferi oamenilor un stil de viață sănătos, a fost extinsă și în alte județe ale țării unde activează 18 Gym. Printre ele se numără 9 centre în Cluj, 3 în București, câte unul în Brașov și Iernut. Iar planurile de extindere continuă…
”Și pentru că suntem la final de an, nu uitați să vă înnoiți abonamentele pentru 2023, sau să porniți acum la drum cu un prim abonament, pentru a păși în noul an mai activi. La mulți ani! sănătoși!”, vă transmite echipa 18 Gym.
De ce 18 Gym?
O pasiune împărtășită în familie, tatăl antrenor de fotbal, iar mama prima antrenoare de aerobic din Târgu Mureș, s-a transmis și celor doi copii, Vlad si Alexandra, care au ales să transfere la nivel național conceptul de sală de fitness, un loc unde oamenii să își atingă potențialul și să își recapete încrederea în ei.
Loialitatea dintre cei doi frați, pasiunea comună și dorința de a împărtăși tainele sportului îi îndrumă spre un singur scop – evoluție. Astfel, Vlad si Alexandra se fac remarcați ca antrenori personali și ca fondatori ai primei săli de fitness din familie, în orașul lor natal.
În prezent sunt dezvoltatorii și fondatorii lanțului de săli de fitness 18Gym Fitness Club, dezvoltatorii Academiei de formare și pregătire pentru toți pasionații de sport care își aleg cariera de Personal Trainer, 18Fitness Academy, cu ediții lunare, în colaborare cu 8 orașe din România (București, Brașov, Cluj Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Iași, Constanța) și care a ajuns la un număr de peste 500 de cursanți pregătiți în fitness.
Pe lângă succesul avut în domeniul fitness, Vlad si Alexandra Ronea au dezvoltat si un brand de servicii pentru înfrumusețare și remodelare corporală, 18Beauty Center, care oferă calitate superioară prin aparate performante. De asemenea, și crearea celei mai mari comunități online fitness, XtremeFIT, program de antrenamente și nutriție online cu peste 3.000 de participanți.
S-au făcut remarcați și cunoscuți în cele mai mari orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov și altele, iar planul lor de dezvoltare este în continuă creștere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE